UPM tidak sengit - Berita Harian , (2012)
Pilihan raya kampus Universiti Putra Malaysia (UPM) tahun ini hambar kerana persaingan tiga penjuru hanya membabitkan wakil Proaspirasi (Pro-A),Siswa Penggerak Universiti (SPU)yang dikaitkan sebagai calon serpihan Pro-A serta calon bebas.