Isu kebajikan pelajar jadi agenda utama - Berita Harian (2012)
Kuala Lumpur: Isu kebajikan mahasiswa menjadi agenda utama bakal diperjuangkan kebanyakan pemimpin baru Majlis Perwakilan Pelajar (MPP)bagi sesi 2012/2013.