Gambaran sokongan mahasiswa - Anuar Kari, Nurul (2012)
KEPUTUSAN pilihan raya kampus bagi pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) sesi 2012/2013 minggu ini menunjukkan dominasi kumpulan proaspirasi yang memenangi 17daripada 20 perwakilan di institusi pengajian tinggi awam (IPTA).