Peratusan Keluar mengundi meningkat - Jafar, Fadzlina (2012)
Jumlah peratusan penuntut institusi pengajian tinggi awam (IPTA)keluar mengundi dalam Pilihan Raya Kampus (PRK)2012 kelmarin menunjukkan peningkatan ketara dikebanyakan universiti dengan kebanyakannya melebihi 70 peratus.