Kenangan pasukan bola sepak veteran Universiti Putra Malaysia - Harian Metro (2012)
KENANGAN pasukan bola sepak veteran Universit Putra Malaysia sedia beraksi menentang juara bertahan Sukan Staf Universiti Malaysia (Sukum), Universiti Utara Malaysia.