Calon MPP UPM tolak politik kepartian - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 25 Sept. - Kebanyakan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM)termasuk calon Pilihan Raya Kampus Majlis Perwakilan Pelajar (MPP)menolak politik kepartian di universiti itu.