Keputusan UPM belum rasmi - Berita Harian (2012)
Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkemas proses pilihan raya kampus dengan menambah tempoh bantahan daripada tiga jam kepada empat hari bagi memastikan pelajar benar-benar berpuas hati dengan keputusannya.