Gema Puisi Pahlawan - Arifin, Latifah (2012)
Semangat patriotisme tidak dapat dipisahkan daripada anggota tentera bagaikan muzik dan irama sehingga tidak hairanlah tema itu jelas menguasai pentas puisi pada Malam Gema Puisi Pahlawan di Pusat Latihan Asas Tentera Darat Malaysia (PUSASDA),Port Dickson, baru-baru ini.