Laungan Anak. - Isha, Khairunnisa (2012)
Laungan keramat itu bergema lagi kala dosa meremut di celah keruping noda yang membusung menanti pecah kau masih hanyut mengusung jasab bangkai yang tidak berjiwa mendongak terus-terus ke langit cinta khayalmu kau tasub menjulang erti bebas sedang diri kau masih di balik jeriji kejahilanmu kau muda bukan sebarang muda tapi kau masih berbangsa gah satu ketika saat kau belum tercipta.