Guna facebook, blog dekati pengundi - Mat Youb, Norakmah (2012)
Calon bertanding pada pilihan raya kampus di 15 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) memperhebatkan kempen masing-masing menjelang tempoh akhir berkempen tengah malam tadi.