Bahang sampai kemuncak - Shahimi, Intan Mas Ayu (2012)
KUALA LUMPUR: Bahang Pilihan Raya Kampus (PRK) 2012/2013 sampai ke kemuncaknya hari ini dengan berlangsungnya perebutan kerusi di 15 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) di seluruh negara, seawal jam 8.30 pagi.