Perjuangan Calon - Rusmin, Ruhaiza (2012)
PILIHAN raya kampus yang berlangsung sepanjang minggu ini di kebanyakan institusi pengajian tinggi awam negara dijangka bakal membawa pelbagai pembaharuan berbeza.