Estetika dan penyatuan rakyat - Lim, Swee Tin (2012)
SASTERA merupakan hasil cipta seni kreatif. Umum mengetahui dengan jelas hal ini. Sastera juga menggunakan medium bahasa untuk menyampaikan maksud dan tujuannya.