Perkasa kebebasan secara beradab - Shakil Hameed, Noor Mohamad (2012)
INSIDEN memijak gambar pemimpin baru-baru ini seolah-olah memberikan gambaran cukup merisaukan khalayak, apakah ini cerminan kepada amalan demokrasi dan kebebasan yang ada di negara kita.