Larian Solomon X-Trail di UPM - Harian Metro, (2012)
JIKA larian ingin X-trail, tahu kunjungi apa itu Universiti Putra Malay~ia (UPM) pada 30 September 2012 untuk menyaksikan acara yang menguji ketahanan diri dan serba menyeronokkan ini.