Peng Kean Tekat pulih - Harian Metro, (2012)
ATLET lawan pedang negara, Yu Peng Kean akan memberi tumpuan kepada usaha mempercepatkan proses pemulihan kecederaan lutut dialami ketika menyertai satu kejohanan di Korea Selatan tahun lalu.