Kesedaran individu perlindungan paling berkesan - Utusan Malaysia (2012)
KAJIAN mendapati sebahagian besar daripada kes yang menyebabkan kecederaan dan kemalangan maut akibat disambar petir berpunca daripada kelalaian.