Mangsa terdedah risiko gangguan personaliti - Utusan Malaysia (2012)
DI Virginia, Arnerika Syarikat, Roy Cleveland Sullivan menjadi manusia paling malang apabila disambar petir sebanyak tujuh kali. Dia kemudian meragut nyawanya sendiri setelah cintanya ditolak oleh pasangan yang melihat perubahan pada personalitinya.