Tepati piawaian ditetapkan - Utusan Malaysia, (2012)
PADA Mac 2011, Suruhanjaya Tenaga mengeluarkan pekeliling mengenai penetapan kaedah pemasangan sistem perlindungan petir dibangunan-bangunan kerajaan dan swasta di negara ini.