Kesahihan data penarafan dipantau - Osman, Omar (2012)
Georgetown: Universiti Sains Malaysia (USM) yang disenaraikan di kedudukan 326 dalam QSWorldUniversity Rankings 2012/2013,akan memantau kesahihan data, kaedah dan hasil penarafan yang dijalankan.