Buaian goyang Vocio ciptaan UPM - Yasin, Khairina (2012)
Aksesori bayi dan kanak-kanak seperti buaian serta kereta sorong antara peralatan pilihan bagi memudahkan ibu bapa mengendalikan anak sepanjang tempoh pembesaran.