Prof Renuganth TNC UPM - Berita Harian , (2012)
Serdang: Prof Dr Ir Renuganth Varatharajoo dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat) Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk tempoh tiga tahun hingga Ogos 2015.