UPM bangun teknologi halal - Berita Harian , (2012)
Serdang: Institut Penyelidikan Produk Halal, Universiti Putra Malaysia (UPM)menjalinkan kerjasama dengan MIFF Marketing Sdh Bhd dan Agilent Technologies Sdn Bhd bagi meningkatkan penyelidikan berkaitan produk makanan halal.