UPM sedia khidmat komprehensif - Berita Harian , (2012)
Universiti Putra Malaysia (UPM) merujuk aduan Putra Hassan dalam BH bertarikh 13 September mengenai beberapa dakwaan dihadapi pelajar sarjana di UPM.