Bahasa pasar'racun'minda - Iszahanid, Hafizah (2012)
Mutakhir ini terlalu banyak novel popular yang membanjiri pasaran menggunakan bahasa pasar pada kadar yang tidak terkawal, sehingga ada sesetengah daripada pengarang yang terbabit dalam penghasilankarya sedemikian tidak segan silu memakai bahasa lucah.