Pengalaman Kreatif Kemala - Utusan Malaysia, (2012)
Siri Kuliah Pengalaman Kreatif Sasterawan Negara (SN), Datuk Dr Ahmad Kamal Abdullah akan diadakan di Bilik Seri Amar, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, pada 20 September ini, jam 10 pagi.