Perjuangkan isu kampus - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 17 Sept. - Calon perwakilan pelajar sesebuah institusi pengajian tinggi yang bertanding hendaklah memperjuangkan isu berteraskan kampus dan menolak sebarang agenda 'kepartian' politik luar.