Pilihan raya kampus bermula - Mohd Sahak, Mohd Saiful (2012)
BAHANG pilihan raya kampus sesi 2012/2013 semakin hangat. Kempen-kempen unntuk memenangi pemilihan bagi menduduki barisan kepimpinan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) institusi-institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang akan diadakan pada 20 hingga 25 September ini mengambil tempat dalarn pelbagai cara.