Fong Ying sasar emas. - Meor Idris, Wan Noriza (2012)
JUARA wushu dunia tiga kali, Chai Fong Ying (gambar) giat melakukan persiapan menghadapi Sukan Universiti Asia yang berlangsung dua bulan saja lagi, selepas gagal mempertahankan gelarannya di Kejohanan Wushu Asia di Vietnam, hujung bulan lalu.