Menembak, berniaga dalam satu masa. - Jamian, Zazali (2012)
PENGARUH fesyen boleh dikatakan amat kuat hingga mampu menarik minat sesiapa sahaja. Tarikan fesyen umpama besi berani tanpa mengira golongan untuk mengikuti perkembangan gaya pemakaian bagi memastikan sentiasa kelihatan cantik.