Dana asing jayakan pluralisme, liberalime - Amran, Hussaini (2012)
KUALA. LUMPUR 13 Sept. - Penyaluran dana oleh pihak luar kepada pertubuhan bukan kerajaan (NGO), media alternatif dan parti politik tertentu di negara ini bertujuan menumbangkan UMNO yang dianggap sebagai tembok penghalang agenda pluralisme dan liberalisme yang mereka perjuangkan.