Pertandingan Pidato Bapa Kemerdekaan di UPM mulai hari ini - Utusan Malaysia (2012)
KUALA LUMPUR13 Sept.- Orang ramai dijemput menyaksikan kepetahan anak-anak muda meluahkan pandangan mereka dalam Pertandingan Pidato Bapa Kemerdekaan Tunku Abdul Rahman yang akan berlangsung selama tiga hari bermula esok.