Tekanan dihadapi pelajar sarjana - Hassan, Putra (2012)
Sudah dua tahun saya bergelar pelajar ijazah sarjana di Universiti Putra Malaysia. Pelbagai cabaran sudah saya lalui dan banyak aduan saya terima mengenai kesukaran yang dihadapi pelajar ijazah sarjana berasaskan kajian dan ijazah doktor falsafah.