Calon pilihan raya diingat tidak langgar peraturan - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 11Sept. - Mahasiswa yang dicalonkan bagi merebut jawatan dalam Majlls Perwakilan Pelajar (MPP) diingatkan sentiasa mematuhi peraturan universiti dan etika sebagai penuntut universiti.