Kepimpinan MPP seiring wawasan universiti - Utusan Malaysia, (2012)
KUALALUMPUR 9 Sept.- Kepimpinan Majlis Perwakilan Pelajar " (MPP) yang sentiasa memperjuangkan isu-isu ke arah mengembangkan potensi mahasiswa seiring dengan visi universiti dan negara menjadi pilihan warga kampus.