Rekod cemerlang kerajaan dulu hingga kini - Shakil Hameed, Noor Mohamad (2012)
Kejayaan atau kegagalan sesebuah negara banyak bergantung kepada kebijaksanaan serta kemampuan pemimpin dan kerajaan yang memerintah. Keadaan tentunya lebih mencabar bagi negara dengan masyarakat majmuk seperti Malaysia.