Kajian ambil kira suara rakyat. - Rusmin, Ruhaiza (2012)
MELANGKAH era baru penuh cabaran, sektor pendidikan negara juga bergerak seiring bagi menjadikannya lebih proaktif, dinamik, profesional serta menepati standard global.