463 pelajar baru daftar masuk UPMET - Harian Metro, (2012)
SERDANG: Seramai 463 pelajar baru kemasukan Semester Pertama 2012/2013 dari seluruh negara mendaftar bagi Program Pendidikan Jarak Jauh (PJJ) Universiti Putra Malaysia Education and Training Sdn Bhd (UPMET), semalam.