UPM dan YTAR anjur pertandingan pidato Bapa Kemerdekaan peringkat IPT - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 7Sept.-Dalam usaha membina penghayatan berterusan warga belia khususnya golongan mahasiswa terhadap perjuangan Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj mencapai kemerdekaan negara, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Yayasan Tunku Abdul Rahman (YTAR) menganjurkan pidato peringkat Institusi Pengajian Tinggi (IPT) berinspirasikan pengalaman dan perjuangan tokoh ini.