Agensi, universiti kerjasama jayakan pelan transformasi pertanian - Utusan Malaysia (2012)
AGENSI pelaksana pertanian seperti Felda, Risda, Mada dan Keda perlu mengenal pasti keperluan perkongsian bijak dengan institusi pengajian tinggi dalam usaha mengerakkan transformasi lebih berkesan seiring dengan keperluan global semasa.