LAWAT GERAI RAYA - Utusan Malaysia, (2012)
NAlB CanceIor Universiti Putra MalaysIa (UPM). Datuk Dr. Radin Umar Radin Sohadi (dua dari kanan) meLawat sebuah gerai yang menyediakan makanan pada Majlis Hari Raya Aidilfitri UPM di Serdang, Kuala Lumpur, semalam.