Pelajar UKM juara usahawan muda - Yasin, Khairina (2012)
Taruhan projek burger Mr Junior berjaya membawa tuah kepada Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) apabila dinobatkan pasukan terbaik pada Konvensyen 1Malaysia - Young Entrepreneur Challenge (lM-YEC)2011/2012,baru-baru ini.