Paralimpiad ke-14 CUngkil Bakat Baru OKU - Utusan Malaysia, Sayed Hisham Idris (2008)
Sukan Paralimpiad Malaysia ke-14 yang bermula hari ini akan menjadi medan bagi mencungkil bakat baru untuk diketengahkan pada kejohanan sukan untuk atlet kurang upaya (OKU) di peringkat.