UPM membangunkan kemahiran insaniah - Berita Harian , (2012)
s: Boleh ceritakan serba sedikit mengenai penubuhan CEISeD? J: Pusat Inovasi Keusahawanan dan Pembangunan Pelajar atau Centre ofEntrepreneurship Innovation and Student Development (CEISeD)UPM ditubuhkan secara rasrni pada 1Januari 2011.