Pelajar spastik daftar USM - Lum, Thee Hong (2012)
Pelajar Cemerlang STPM 2011 peringkat kebangsaan kategori calon istimewa turut mendaftar di Universiti Sains Malaysia (USM) di Pulau Pinang, semalam.