Kebangkitan ulama sudah terlewat - Md.Yusof, Mohd Azraie (2012)
KUALA LUMPUR 1 Sept. - Kebangkitan golongan ulama Pas dalam mempertahankan pendirian bekas Timbalan Presiden Pas, Nasharudin Mat Isa yang meminta parti itu mempertimbangkan semula hubungan dalam pakatan pembangkang disifatkan sudah terlewat.