Analisis gerak lawan - Zainudin, Aniza (2012)
DUA kerajaan diketuai raja dan permaisuri dari negara hitam dan putih bersedia untuk bertempur dengan tujuan memenangi desertai si gajah,kuda dan benteng mengawal di kiri kanannya untuk meneguhkan pertahanan.