Si pintar gemar kartun - Hamid, Nadia (2012)
Bergelar rakyat Malaysia pertama dilantik sebagai felo penyelidik bidang Matematik Gunaan di Universiti Cambridge,United Kingdom(UK), menjulang nama tutor Jabatan Sains Komputer, Universiti Putra Malaysia (UPM), Azree Shahrel Ahmad Nazri dalam sekelipmata.