Perlu bijak bahagi masa. - Zainudin, Aniza (2012)
SERDANG: Pembahagian masa secara bijak antara latihan memanah dan menghadiri kuliah adalah langkah utama perlu saya lakukan sebaik saja berdaftar sebagai mahasiswa,"kata pemanah negara, Arif Farhan Ibrahim Putra, 21.