TKC himpun 800 herba· - Utusan Malaysia, (2012)
MINATNYA dalam bidang penyelidikan herba telah mendorong Tiang Koon Cheng, 70, terlibat secara aktif dalam perusahaan tanaman itu secara berskala besar.